Chrupiące ciasto

Posted in Uncategorized  by admin
June 28th, 2018

Rozgrzej piekarnik do 160C / 140C / gaz wentylatora 3. Zmniejsza seler, cebula, marchew, zatokę i gałązkę tymianku 1 w garnek z olejem i 1 łyżka masła przez 10 minut. Wymieszać z mąką, a następnie puree, sos Worcestershire i kostek bulionowych.
Stopniowo wmieszać 600 ml gorącej wody, a następnie przechylić w wołowiny i doprowadzić do łagodnego wrzenia. Przykryć i gotować w piekarniku przez 2 godziny 30 minut, a następnie odkryć i gotować przez 30 min -1 godz bardziej, aż mięso jest naprawdę przetargu i sos zgęstnieje.
W międzyczasie ugotować ziemniaki w garnku z wrzącą wodą, dopóki nie skończysz, ale o ¾ drodze tam.
Przenieść mięso naczyniu do pieczenia. Kawałek spuds język 1cm grubości rund i delikatnie wymieszać z przyprawą, pozostały olej i tymianku. Warstwa na wołowinę, rozrzucając z serem jak ty warstwy. Można przykryć i schłodzić ciasto teraz za 1 dzień, lub zamrozić na okres do 3 miesięcy.
Zwiększ piekarnik do 200C / 180C / gaz wentylatora 6 i piec przez 30-40 minut, aż złote i chrupiące i sosem bulgotanie, jeśli potrawa udał się zimno. Podawać z grochu.

[hasła pokrewne: pizzeria Wieliczka, designerskie wieszaki, darmowa dostawa części na terenie miasta ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: darmowa dostawa części na terenie miasta designerskie wieszaki pizzeria Wieliczka