kotleciki z kaszy pęczak

Wołowina holy basil z warzywami

Składniki na 2 porcje:

  • 200 g antrykotu wołowego
  • 1 saszetka pasty Holy Basil
  • 10 pieczarek
  • 1 garść fasolki szparagowej
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 ml wody
  • sos rybny
  • mąka z tapioki
  • 200 g makaronu z mąki z brązowego ryżu jaśminowego
  • olej
Makaron przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Fasolkę zblanszuj. Do miski włóż  mię...

Więcej »

Napój z lisci czarnej porzeczki

Napój z liści czarnej porzeczki . 1 łyżka liści czarnej porzeczki, 1 łyżka mięty, cukier do smaku Przyrządzić, jak napój miętowy. Napój z mieszanki ziołowej I 50 g liści czarnej porzeczki, 50 g melisy, 50 g dziurawca, 1 łyżeczka powyższej mieszanki, 1 szklanka wody, cukier do smaku lub miód Zioła zalać wrzącą wodą i pozostawić w przykrytym naczyniu na parze przez 15 min., odcedzić. Osłodzić do smaku miodem lub cuk...

Więcej »

Kazdy siega po trunek lub napój najbardziej mu odpowiadajacy

Każdy sięga po trunek lub napój najbardziej mu odpowiadający. Zwykle kończy się na jednej szklaneczce, dwa kieliszki są dopuszczalne, przekroczenie trzech potraktowano by, jako skłonności do alkoholizmu. Po raz drugi alkoholami wysokoprocentowymi można poczęstować gości przy poobiedniej kawie. Podaje się wówczas koniak w pękatych kieliszkach koniakowych, likiery albo słodkie wódki w małych wąskich kieliszkach. Koniaku wle...

Więcej »

Zobacz też:

ryba w zalewie octowej ryba z ikrą kołobrzeg ryba po grecku przepis ewy wachowicz pizzeria flamenco jedzenie w bagażu rejestrowanym ryba po grecku magdy gessler maziec pizzeria wieliczka zupa rybna inaczej ryba z rodziny dorszowatych flamenco pizza desery od najprostszych po wykwintne zupa segedyńska gorący napój z araku ryba o zapachu ogórka jak sprawić flądrę w naczyniu o wysokości 20 cm znajduje się pewna ciecz ryba po grecku fit ryba o zielonych ościach pizzeria ekler ryba w papilotach jak obrać flądrę eskulap zabierzów przypalona patelnia od spodu soda

Kontrolowany test Acyclovir na ospę wietrzną u normalnych dzieci

Składniki:

  • pół kg schabu bez kości
  • 15 dag pieczarek
  • 15 dag sera żółtego
  • 2 pomidory
  • 2 cebule
  • 2 jajka
  • bułka tarta
  • mąka pszenna
  • olej
  • przyprawy: sól, pieprz
Schab myjemy, suszymy kuchennym ręcznikiem papierowym i tniemy na 4 równe plastry. Każdy kotlet przykrywamy folią spożywczą i rozbijamy tłuczkiem. Rozbit...

Więcej »
http://www.kosmetyki-naturalne.biz.pl 751# , #wegetarianizm blog , #kwestia smaku kapusta , #przepisów na barszcz czerwony wigilijny , #pieczone buraki w plastrach , #lemoniada z miodem , #wieprzowina po chińsku kwestia smaku , #najlepsze sniadanie , #ciasto z porzeczkami na oleju , #tarta z jabłkami przepisy ,