Potrawy z ryb wedzonych

Potrawy z ryb wÄ™dzonych . Dorsz wÄ™dzony w majonezie Dorsza obrać ze skóry, odciąć gÅ‚owÄ™, oczyÅ›cić jamÄ™ brzusznÄ…. Ostrożnie zdjąć filety i usunąć oÅ›ci wraz z krÄ™gosÅ‚upem. Filety pokrajać skoÅ›nie na porcje, uÅ‚ożyć na półmisku, obÅ‚ożyć plasterkami kwaszonego ogórka i marynowanymi grzybkami. Polać majonezem wymieszanym z musztardÄ…, posypać posiekanym szczypiorkiem. FlÄ…dra wÄ™dzona w sosie musztardowym FlÄ…dry obrać ze skóry, oczyÅ›cić, odciąć gÅ‚owy. Ostrożnie skrajać filety i uÅ‚ożyć na półmisku, krajÄ...