kompot rabarbaru

Zupa a la San Domingo

Zupa a la San Domingo . Ryby umyć, oskrobać łuski, przekrajać wzdłuż, usunąć wnętrzności. Odciąć płetwy, głowy i ogony. Ponownie umyć, oddzielić filety od ości i dokładnie oczyścić z resztek ości. Pokrajać na małe dzwonka. W rondlu rozgrzać oliwę, wrzucić cebulę i czosnek, poddusić na małym ogniu, uważając, aby nie zrumienić cebuli. Następnie włożyć do rondla rybę oraz opłukany i odsączony ryż. Nadal smażyć wszystko przez ok. 5 min. Umyte ziemniaki obrać i pokrajać w kostkę. Kapustę umyć, drobno poszatko...

Więcej »

Salatka ze sledzi po japonsku

Sałatka ze śledzi po japońsku . Opłukany ryż ugotować na sypko. Ostudzić, wymieszać ze śledziami, doprawić do smaku. Sałatkę wyłożyć na półmisek lub do salaterki, polać majonezem i obłożyć groszkiem konserwowym. Udekorować plasterkami cytryny. Sałatka ze śledzi po włosku Puszka śledzi w oleju, 20 dag ryżu, łyżka oleju, 2-3 strąki zielonej lub czerwonej papryki, pół łyżeczki pasty anchois, sól, pieprz, cytryna, 2/3 szklanki majonezu. Opłukany ryż ugotować w dużej ilości osolonej wody z dodatkiem oleju. Odcedzić...

Więcej »

Salatka z wedzonej certy, piklinga lub sledzia

Sałatka z wędzonej certy, piklinga lub śledzia . Ryby oczyścić i dokładnie obrać z ości. Pokrajać w kostkę lub grubo posiekać. Ogórki oraz cebulę obrać, pokrajać w kostkę, wymieszać z rybą, doprawić do smaku. Majonez dodać do jogurtu i wlać do sałatki, całość wyłożyć na półmisek, udekorować listkami porów i czerwoną papryką. Podawać z pieczywem. Sałatka z wędzonej ryby z fasolą Ryby obrać ze skóry, oczyścić, odciąć głowy, wybrać dokładnie ości. Mięso drobno pokrajać, wymieszać z ugotowaną na sypko f...

Więcej »

Zobacz też:

ryba w zalewie octowej ryba z ikrą kołobrzeg ryba po grecku przepis ewy wachowicz pizzeria flamenco jedzenie w bagażu rejestrowanym ryba po grecku magdy gessler maziec pizzeria wieliczka zupa rybna inaczej ryba z rodziny dorszowatych flamenco pizza desery od najprostszych po wykwintne zupa segedyńska gorący napój z araku ryba o zapachu ogórka jak sprawić flądrę w naczyniu o wysokości 20 cm znajduje się pewna ciecz ryba po grecku fit ryba o zielonych ościach pizzeria ekler ryba w papilotach jak obrać flądrę eskulap zabierzów przypalona patelnia od spodu soda

Astma jako czynnik ryzyka inwazyjnej choroby pneumokokowej ad 5

Sałatka z wędzonej certy, piklinga lub śledzia . Ryby oczyścić i dokładnie obrać z ości. Pokrajać w kostkę lub grubo posiekać. Ogórki oraz cebulę obrać, pokrajać w kostkę, wymieszać z rybą, doprawić do smaku. Majonez dodać do jogurtu i wlać do sałatki, całość wyłożyć na półmisek, udekorować listkami porów i czerwoną papryką. Podawać z pieczywem. Sałatka z wędzonej ryby z fasolą Ryby obrać ze skóry, oczyścić, odciąć głowy, wybrać dokładnie ości. Mięso drobno pokrajać, wymieszać z ugotowaną na sypko f...

Więcej »
http://www.e-projektydomow.com.pl 751#wegetarianizm blog , #kwestia smaku kapusta , #przepisów na barszcz czerwony wigilijny , #pieczone buraki w plastrach , #lemoniada z miodem , #wieprzowina po chińsku kwestia smaku , #najlepsze sniadanie , #ciasto z porzeczkami na oleju , #tarta z jabłkami przepisy , #przepisy na buraczki na zimę , #sernik nowojorski z mascarpone ,