Pasztety rybne po wylozeniu na pólmisek posypuje sie posiekana nacia pietruszki i podaje z cytryna pokrajana w czastki lub z ostrym zimnym sosem

Posted in Uncategorized  by admin
June 7th, 2018

Pasztety rybne po wyłożeniu na półmisek posypuje się posiekaną nacią pietruszki i podaje z cytryną pokrajaną w cząstki lub z ostrym zimnym sosem. Pulpety w sosie greckim i pomidorowym, dorsz i karp faszerowany mogą być podawane zarówno na zimno jak na gorąco. Do podawanych na gorąco przygotowuje się ziemniaki z wody lub puree oraz surówki lub sałatki kontrastujące barwą i smakiem. Kawior – uznany za jedną z najbardziej luksusowych przystawek po wyjęciu z puszki wykłada się na szklaną lub kryształową miseczkę, którą umieszcza się w naczyniu z lodem. Jako dodatek podaje się świeżą bułkę ładnie pokrajaną, masło i cytrynę. Ponadto kawior nadaje się doskonale do kanapek. Kawałki bułki posmarowane masłem pokrywa się równomiernie warstwą kawioru nie wymagają one dodatkowych elementów dekoracyjnych. Wszystkie konserwy nadają się również, jako dodatek lub główny składnik kanapek; można z nich również przyrządzać atrakcyjne pasty. [patrz też: , obsługa transportowa szkoleń mazowieckie, ]

Tags:

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: obsługa transportowa szkoleń mazowieckie