Salatka ze skumbrii lub byczków

Posted in Uncategorized  by admin
February 1st, 2018

Sałatka ze skumbrii lub byczków . Puszka skumbrii w pomidorach, 4 pory, cebula, sól, cukier, łyżka oliwy, jabłko, ząbek czosnku Obrane i dokładnie umyte pory drobno pokrajać, oprószyć solą i cukrem, skropić oliwą. Obraną i opłukaną cebulę i jabłko posiekać, wymieszać z porami dodać roztarty z solą czosnek. Rybki z puszki wyjąć. Warzywa wymieszać z sosem pomidorowym z puszki, doprawić do smaku solą i cukrem. Wyłożyć na półmisek, obłożyć rybkami. Podawać z pieczywem. Makaron zapiekany z rybą w sosie pomidorowym 20 dag makaronu spaghetti, łyżka masła, pół pęczka naci pietruszki, puszka ryby w sosie pomidorowym, sól, pieprz, 2 łyżki utartego ostrego sera Makaron ugotować wkładając do wrzącej osolonej wody. Odcedzić, wymieszać z rybą. Wyłożyć na ogniotrwały półmisek wysmarowany masłem, posypać utartym serem. Zapiec w nagrzanym piekarniku. Przed podaniem posypać posiekaną nacią pietruszki. Podawać z zieloną sałatą ze śmi etaną. [podobne: restauracje kielce, , pizzeria kraków ]

Tags: ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: pizzeria kraków restauracje kielce